Vihar

Változás? Ugyanmá...

Címkék: Hétköznapok
 
 
Azt hittétek, hogy milyen változások lesznek most, hogy nem jelszavas az oldal. Hát nem! Raktam oda fel egy képet, aztán jó napokat. De lehet, hogy majd azt is leveszem. Nincs kedvem dizájnolni. Ennyit a képről.
 
Mostanában: megint gyomorgörcsös időszak van, pedig most jöttem ki a depressziósból, kezdek 50 kiló alá menni (megjegyzem, akaratlanul), viszont rájöttem pár fejléc készítős trükkre amit majd tudok hasznosítani a jövőben. Mangázni akarok, animézni is tudnék, bár sok most nem köt le, eléggé régen nem rajzoltam, nincs is hangulatom jelenleg, a legtöbb pénzem megint a papírboltban vertem el. Le kellene szoknom erről. De nem tudok. *sóhaj*
 
 
- Yui
2016.03.15. 20:08, Yui

Nincs fűtés

Címkék: Hétköznapok

 

Kolléga #1: Estére hideg lesz...
Kolléga #2: Estére? Fél óra és megfagyunk!

 

Ekkor már kezdtem úgy érezni magam, mint valami katasztrófafilmben.

 

- Yui

2016.03.03. 09:55, Yui

The wind of change

 
 
Drága gyermekeim.
 
Megint írok mert nem tudom miért. Talán csak egy nyílt felhívást akarok tenni. Vagyis... nem. Igazából már azt sem. Rájöttem mostanában több dolgora is és kész vagyok a változtatásra. Azt hiszem. Önbizalmam az még mindig nincs hozzá, de lassan nem érdekel már ez sem. (Egyébként mielőtt még egyesek örülni kezdenének: nem a jellemem fog változni.)
 
Más. ... Nem, visszafogom magam. Nem fogok mérges hangnemben számonkérni embereket, kikérni magamnak dolgokat, semmi ilyesmi. Sok idióta van ezen a világon, ez a munkahely pedig megmutatta, hogy... tényleg. Több, mint gondoltam volna. Nemrég pár munkatársam lett jelentve a főnöknél, mert mertek nevetni. Egyből az volt, hogy hú, milyen jól elvannak, nem csinálnak semmit. (Habár a munkájukba sosem tudtak belekötni.) Mert ha valakinek nincs jó kedve, akkor másoknak se legyen, mert az már bűn. Erre kommentálta kolléganőm: "Látod, -nevem-, a gonoszság. Ilyen nyomorult emberek vannak." És ebben teljes mértékben egyetértek. Felőlem aztán legyenek el mások, nem érdekel amíg engem nem bántanak.
 
 
Megint témaváltás. Én nem vagyok százas emberek. Más nők bemennek egy boltba és elverik az összes pénzüket mindenféle ruhákra, vagy cipőkre, ékszerekre. Én bemegyek a papírboltba és ugyan ezt megcsinálom. Megveszek mindent. Nekem a papírbolt a nagy szerelmem. Ne kérdezze senki. A ruhaboltban elunom az életem... de egy papírboltban... Alig várom, hogy visszamenjek és vegyek temperát meg akvarell papírt. Ezek most a vágyálmaim. Azt is alig várom, mikor majd ismét elmehetek a művészellátóba. Ahol Gilbertet is magamhoz vettem. Igaz ahhoz utazgatni kell majd, de amint kisüt a napocska, majd megyek nee-chanhez és szépen nézek rá. *-* Ehhez a témához csapom még... anyu szólt tegnap, hogy illene végre tojásokat dekorálnom. Szóval ki kell találnom valamit.
 
Aztán a napokban erőt merítettem és szerintem előveszek egy elfeledett projectet. Ugye említettem régebben, hogy valahogyan próbálok összehozni egy játékot. Egy fantasy RPG-re kell gondolni. Igen ám, de emellett nagyon régen (mikor még a program első verzióját használtam, szóval tényleg régen) volt még egy tervem. Ez inkább egy mai korban játszódó történet lenne. Azt még nagyon nem gondoltam ki, hogy mi, de már alig várom mikor majd csinálhatom a térképeket a véres szobákkal. Heh. Igen, szeretek térképeket csinálni meg a grafikával bíbelődni. Egyik kedvencem ebben az egészben. A másik az, mikor megírok egy eseményt és jól is sikerül, működik és nem fagy le a program. xD (Végtelen ciklusok 4ever) Szóval sok sikert nekem, vagy nekünk, ha mások is becsatlakoznak hozzám. Első lépésben meg kell csinálnom a térképhez a grafikát. Aztán jöhet a többi. Nem könnyű, de soha nem is mondta senki, hogy az lesz.
 
Egyelőre ennyi voltam. Az erő legyen velem, velünk, emberek.
 
- Yui
2016.03.01. 10:56, Yui

Már megint

Címkék: Hétköznapok
 
 
A helyzet az, gyerekek, hogy megint kezdem megunni ezt a blog dolgot. Egy ideig tetszett, elvoltam vele, de megint csak unom. Írok néha, de... minek? Azt mondják, hogy ha kiírod magadból, akkor majd jobban érzed magad. Ez velem soha nem történt meg. Attól, hogy írok, a helyzet még nem változik. Hm.
 
Más. Üzenem annak a gyíknak, akinek nem tetszett a face profilképem: ne örülj, nem miattad vettem le. Face visszaírt, hogy semmi baj azzal a képpel~ De az élet (és előre nem látott események) úgy hozták, hogy törölnöm kellett. Magamtól csináltam és nem miattad. Szóval én győztem, gyökarc. Szar ügy. :DD
 
A "Minden" (kreatív nevű) menübe felkerült Árny Prof. szerény életútja. Ennyi a "friss" az oldalon. Heh, érdekes azért ez egy blogon. Személyes oldalnak nem mondanám RMDt, inkább... nemtom. Be se tudom határolni mi is ez az oldal. Kicsit mintha kezdene idegenné válni nekem. Meg amúgy sincs miről írnom az esetek többségében. Nincs érdekes életem, az érzéseimet pedig nem szeretem csak úgy kitárni a világ elé. Legalábbis a legtöbbet.
 
Inkább megyek vissza kockulni.
 
 
- Yui
2016.02.26. 17:31, Yui

A címek kitalálásában sosem voltam jó

Címkék: Hétköznapok
 
 
Egy ideje már, hogy nem írtam, tudom. Igazából... nem is történt azóta nagyon semmi. Hmhm.
 
Itthon ülök betegség miatt, megjegyzem, fogalmam sincs mi bajom, de jó lenne ha rendben lennék végre. Nem mintha annyira hiányozna a melóhely, hogy mihamarabb menni akarnék...
 
Más. Múlthéten vettem az anyukámmal végre egy mérleget. Eddig eléggé sokáig terveztem, de most végre meg is tettem. Mondjuk... eddig lazán másik boltban kerestem volna, nem gáz. Szóval még jó, hogy anyu ott volt. Digitálisat vettem, gondoltam az csak jobb lehet, az eladó is ajánlotta. Igen, a saját fizetésből van. Miért hangsúlyozom ki? ... Hát, szerintem úgy működik ez a dolog, hogy ha a szüleimmel élek és dolgozok is, akkor igenis beleadok a közös kiadásokba. Ezért volt az, hogy a szobák felújításába is beszálltam, sőt, a következő építkezésekbe is be fogok. Ez nem kérdés. Amíg van rá lehetőség, addig igenis beszállok és csináljuk és legyen jó. Arról nem is beszélve, hogy igazából élveztem is. A szobafestéseket, a padló lerakást. Mindent mi csináltunk meg. Lehet kicsit szenvedtünk néha, de szerettem velük együtt dolgozni és valami szépet csinálni. Szóval várom a jövőbeli építkezéseket.
Ühm, hol is tartottam? A mérlegnél. Hazahoztam, beüzemeltem, aztán hajrá. Eléggé kíváncsi voltam, mert... asszem ősszel álltam utoljára mérlegen. Viszont az eredmény meglepett. 52 körül vagyok. Ennél azért több voltam. Mondjuk... nem kell meglepődni. A stressz "jótékony" hatása. Így legalább zabálhatok össze-vissza mindent. Mindegy, mert úgyis lemegy, olyan ideg vagyok néha. Mostanában elég sűrűn van gyomoridegem is. Csak tudnám miért. Olyan helyzetekben is előjőn mikor semmi okom nem lenne rá. Érdekes. A testem tudja, hogy valami nem okés... Még ha az agyam próbálom is átverni néha.
 
 
Valami vidámabb téma. Fiatalabb nővérem elvileg majd megy kilövetni a fülét és majd vele tartok. Szeretnék még vagy kettő fülbevalót pluszban. :3 De az sem baj, ha három lesz belőle. Régóta tervben van már ez nálam, remélem ezúttal el is jutok odáig. Majd még érdeklődöm felőle, hogy mi a helyzet. Egyszer mondjuk ki lett szúrva a fülem... jó kis házi módszerekkel, injekciós tűvel, sógorom közreműködésével. De begyógyult... Pedig nem így terveztem. :\ Egyébként nem fájt, csak... nagyon vérzett.
 
A mappám állapota úgy áll, hogy találtam még rajzokat amiket beleraktam és lassan már alig lehet pakolni bele, annyi rajz van benne. De kénytelen leszek megoldani mert a füzeteimből is be kell rakni oda a rajzokat. Ha a füzetben hagyom, akkor csak elmaszatolódnak, tönkremennek. Nem jó ez így. Szóval dolgozom az ügyön. Továbbra is. Többször is azt hittem, hogy hú, végeztem, aztán valahogy mindig kerültek elő újabb és újabb rajzok. Érdekes. Ennyire nem is emlékeztem.
 
Kis hír. Bővült a Minden menüpont ott fent. Felkerült egy menü, az eddigi neveimmel és eredetükkel. Miért írok erről? Mert unatkozom. Részben ezért. Meg... jó volt kicsit visszaemlékezni is.
 
 
- Yui
2016.02.02. 17:03, Yui
 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?