Vihar

Föstögettem

Címkék: Rajz
 
 
Kipróbáltam végre magam ebben is. Ez itten az ereménye. Anamy drágám, kicsi szivem *-* Khm. 
 
 
Nem lett tökéletes, tudnék még mit csiszolni rajta, de első nekifutásnak szerintem nem lett olyan borzalmas. Használtam egy kis színes tollat meg tűfilcet is a mutatványhoz. Hát... sok ilyet még a jövőben. Majd bíztatom magam. Bár ez nem csak ezen múlik sajnos.
 
- Yui
2016.04.02. 22:07, Yui

És végre esik az eső

Címkék: Hétköznapok
 
 
Gondoltam írok egy kicsit, mert miért is ne. A naaagy dizájnolás után. Igen, lett normális háttér, ez már olyan nagy friss, hogy hú, meg kell szakadni bele xD
 
Gyerekek, mostanában nagyon elkapott a NES hangulat. Majdnem csak NES játékokat szedek elő és azokat tolom egy ideje. Kid Icarus, Kirby, Magic Jewelry... Valamikor csak random mód nyomok be valamit. Egyszerűen csak élvezem. Elmerülni a nosztalgiában miközben ezeknek a játékoknak a dalait hallgatom... Nyá.
 
Közben hoztam egy örömhírt is. Végre ráéreztem az akvarell papírra. Lehet, hogy nem nagy szám, de akinek még soha nem volt ezelőtt a kezében... annak az. Szóval ideje lesz aktivizálni magam kicsit. Mikor megvettem, akkor elment kicsit a kedv, de.. most visszatért. Ezen kívül anyu folyton azzal nyaggat a háttében, hogy menjek és rajzoljak a tojásokra. x__x Mikor magamtól csinálom, akkor oké, de nyaggatásra nem megy.
 
A hangulatom a "felkötöm magam" és az "egész jól vagyok" fokozatok között ingadozik mostanában. Csak a fejem ne fájna... Talán az időjárás? Lehet. Whá, utálom ezt. De van csokim, szóval valahogyan majd túlélem. Az viszont nagyon bosszant, hogy kb semmit nem csináltam még ma, aztán már lassan vége is a napnak. Így szokott ez lenni. Szünet van, akkor fekszek ide-oda-amoda, a szünet végén meg megszáll az ihlet, hazajön a múzsám és mire alkotásra kerülne a sor, megint ott tartok, hogy nincs időm rá.
 
Avast mellesleg kellemes meglepetést okozott egyik nap. Kipakolt egy "Avast SafeZone Browser" cuccot az asztalomra. Őszintén... nemtom meddig észre sem vettem, hogy ott van... De kipróbáltam és igazából egész jó cucc. Sőt, megszerettem~ Szóval köszi, Avast. Néha ugyan összeveszünk, de azért szeretem. <3
 
Hagyok itt nektek egy kis kreatív zenét. Miért az? Nemtom, én annak érzem. Megjegyzés: Gallery Fake 1. ending.
 
 
 
- Yui
2016.03.26. 17:22, Yui

Nem lesz ez így jó...

Címkék: Hétköznapok

 

... Már megint a papírbolt... Valahogy mindig találok valami okot arra, hogy bemenjek. Lassan törzsvásárlói kártyát fogok igényelni.

 

- rövid Yui

2016.03.22. 16:51, Yui

Változás? Ugyanmá...

Címkék: Hétköznapok
 
 
Azt hittétek, hogy milyen változások lesznek most, hogy nem jelszavas az oldal. Hát nem! Raktam oda fel egy képet, aztán jó napokat. De lehet, hogy majd azt is leveszem. Nincs kedvem dizájnolni. Ennyit a képről.
 
Mostanában: megint gyomorgörcsös időszak van, pedig most jöttem ki a depressziósból, kezdek 50 kiló alá menni (megjegyzem, akaratlanul), viszont rájöttem pár fejléc készítős trükkre amit majd tudok hasznosítani a jövőben. Mangázni akarok, animézni is tudnék, bár sok most nem köt le, eléggé régen nem rajzoltam, nincs is hangulatom jelenleg, a legtöbb pénzem megint a papírboltban vertem el. Le kellene szoknom erről. De nem tudok. *sóhaj*
 
 
- Yui
2016.03.15. 20:08, Yui

Nincs fűtés

Címkék: Hétköznapok

 

Kolléga #1: Estére hideg lesz...
Kolléga #2: Estére? Fél óra és megfagyunk!

 

Ekkor már kezdtem úgy érezni magam, mint valami katasztrófafilmben.

 

- Yui

2016.03.03. 09:55, Yui
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!