Rainy Mad Day

Hello world_

Mit is mondhatnék? Elég régóta foglalkozok blogolással, blogspoton voltam jelen régebben, de mégis úgy érzem, hiába a sok év, most kezdtem csak bele igazán. Az oldalon a személyes kínlódásaim, elmélkedéseim, élményeim mellett még fejtegetek pár témát, de leginkább csak random dolgokat amik éppen eszemebe jutnak. Nem akarom megváltani a világot egyik bejegyzésemmel sem, nem akarom megmondani senkinek sem a tutit, egyszerűen csak... kiírni magamból a gondolataim. Valami ilyesmi céllal vagyok itt.

Navigáció

Rainy Mood 】 【 Song of Storms

Aktuális

-

 

 

Index

# Vélemény # Játék # Rajz # Hétköznapok # Film # RPG Maker # GPortal # Anime #

# Gondolkodós # Album # Könyv # Művészet # Idézet # Kihívás # Sorozat #

# Zene # Visual Novel # PS2 # PC # PSP # N64 # NDS # PSX # Közlemény #

# Manga # FDS # Ismertető # Képek #

 

Vélemények
The Witcher Higurashi no Naku Koro ni
Salamander OVA 1-2-3 Higurashi no Naku Koro ni Kai
Samurai Jack S01-05 Higurashi no Naku Koro ni ~ Extra ☆
Humanoid Kikaider - 1. rész - Castlevania Netflix Series S01-03 - 1. rész -
Humanoid Kikaider - 2. rész - Castlevania Netflix Series S01-03 - 2. rész -
Humanoid Kikaider - 3. rész - Rémálom az Elm utcában III. - Álomharcosok - 1. rész -
Rémálom az Elm utcában II. - Freddy bosszúja Rémálom az Elm utcában III. - Álomharcosok - 2. rész -
Pokémon Origins Nyomi szerencsétlen utazásai S01-03

 

Személyes
Alkotók, akiknek a stílusa megfogott The Tea Break Award - 1. rész -
Kedvenc NES dalaim The Tea Break Award - 2. rész -
Kedvenc NES dalaim #2 Kedvenc anime zenék
Kedvenc SNES dalaim Kedvenc anime zenék - 2. rész -
#EZVAGYOKÉN kihívás Könyv, anime, játék lista
Kedvenc pasi karakterek Kedvenc Vocaloid dalok

 

Egyéb
Sarah Andersen - Alkotás a modern korszakban Ez tényleg olyan rossz? - azaz próbálj úgy segíteni a rászorulónak, hogy közben ignorálod a hülyeségeit
GP, cserék, hirdetés Harmadiknak lenni, megérteni egymást és egyéb szarságok
Helyzetjelentés, alkotás, vázlatolás, amatőr lét  

 

Gamer vagyok

Gamer vagyok #1

Odin Sphere (PS2) / Nanobreaker (PS2) / Ys Seven (PSP) / Shining Tears (PS2) / Shadow of Destity (PS2)

Gamer vagyok #2

Ys - The Oath in Felghana (PSP) / Akuma to Kojō (PC) / Okami (PS2) / Fahrenheit (Indigo Prophecy) (PS2) / Ar tonelico - Melody of Elemia (PS2)

Gamer vagyok #3

The Kidnapping (and other crimes) Of Princess Pri (PC) / TMNT Rescue Palooza (PC) / Satan no Labyrinth (PC) / Imadoki no Vampire - Bloody Bride (PSX)

Gamer vagyok #4

Alone in the Dark (PS2) / Kuon (PS2) / Castlevania - Portrait of Ruin (NDS) / Ore ga Omae o Mamoru (NDS)

Gamer vagyok #5

Bodycon Quest I - Girls Exposed (FDS) / Pokémon SoulSilver (NDS) / Monsters (Probably) Stole My Princess (PSP) / Queen's Blade: Spiral Chaos (PSP)

Gamer vagyok #6

The Adventures of Hourai High (SNES) / Okage - Shadow King (PS2)

Gamer vagyok #7

Pokémon FireRed Rocket Edition (GBA, hack) / Shin Megami Tensei (PSX)

Gamer vagyok #8

Rune Factory 3 - A Fantasy Harvest Moon (NDS) / Castlevania - Symphony of the Night (PSX)

Gamer vagyok #9

Castlevania - Curse of Darkness (PS2) / Fire Emblem - Shin Monshou no Nazo - Hikari to Kage no Eiyuu (NDS) / Persona 2: Tsumi - Innocent Sin (PSX)

Gamer vagyok #10

Persona 2 - Eternal Punishment (PSX) / Art Academy (NDS)

Gamer vagyok #11

Seirei Gari (NES) / Shin Megami Tensei - Persona (PSP) / Zenonia (PSP) / Ys IV - Mask of the Sun (SNES)

 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség