Rainy Mad Day

Hello world_

Mit is mondhatnék? Elég régóta foglalkozok blogolással, blogspoton voltam jelen régebben, de mégis úgy érzem, hiába a sok év, most kezdtem csak bele igazán. Az oldalon a személyes kínlódásaim, elmélkedéseim, élményeim mellett még fejtegetek pár témát, de leginkább csak random dolgokat amik éppen eszemebe jutnak. Nem akarom megváltani a világot egyik bejegyzésemmel sem, nem akarom megmondani senkinek sem a tutit, egyszerűen csak... kiírni magamból a gondolataim. Valami ilyesmi céllal vagyok itt.

Navigáció

Rainy Mood 】 【 Song of Storms

Aktuális

-

 

 

Vihar

Röviden

Címkék: Hétköznapok

 

A mai napon egyik kolléganőm átjött és beszélgettünk kicsit én, ő és anyu.

"Ha én adok valamit, akkor onnantól kezdve nekem az nincs, nem fogom felhánytorgatni folyamatosan, én azt odaadtam mert oda akartam adni. Én azért nem szólhatok."

Kolléganőm mondta ezt és ez annyira igaz. Viszont észrevettem, hogy sok ember számára ez baromira nem egyértelmű. Nekem is voltak olyan ismerőseim, akik adtak, adtak, adtak, akkor is ha nem is kértem, aztán utána meg ha valami nem tetszett nekik, akkor hozzám vágták, hogy "bezzeg én ezt meg azt megtettem meg ezt meg azt adtam neked!" És? Kértem? Nem. Akkor? Soha nem értettem, hogy miért beszélnek így az emberek, mikor a kutya nem kér tőlük semmit, önmaguktól csinálják. Ha önmagától csinálja, akkor nekem mi közöm van hozzá? Miért engem csesz le? Ha meg már hozzámvágja ezeket a szavakat, akkor valószínűleg nem azért adta azt a valamit, mert szívből szánta és jó szándékkal, hanem mert eleve várt cserébe valamit. Csak azért volt "kedves", mert viszonzást várt, azt, hogy majd később ha kér valamit, akkor ugorjak és tegyem meg neki vagy nézzek el neki dolgokat. Emberek, ez nem így működik. És szerintem egyáltalán nem bunkóság azt mondani az ilyen embernek, hogy "na álljunk meg." Bezzeg ha szólok érte, akkor én vagyok a bunkó meg a szemét. De tudjátok mit? Nem érdekel. Ha nem kérek semmit, akkor ne adjatok semmit. Ha pedig mégis adtok, akkor nem akarom senkitől meghallani, hogy "bezzeg én...!" És ez így nem bunkóság. Kicsit sem. Legyen már bennünk annyi, hogy nem hagyjuk magunkat az ilyen érzelmi manipulátoroknak.

- Yui

2023.12.09. 18:34, Yui Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség