Vihar

Közérdekű közlemény

Címkék: Közlemény

 

Üdvözlet, közlemény következik az oldal működésével kapcsolatban.

Úgy döntöttem, hogy a blog határozatlan időre szünetelni fog. Ez mit takar? Azt, hogy új bejegyzések nem valószínű, hogy lesznek (a szünet időtartama alatt), ettől függetlenül felnézek néha, hogy mi a helyzet.

Azt hiszem szükségem van egy kis szünetre most. Úgy... összességében mindenhol. Kicsit elhatárolódni, eltávolodni dolgoktól és elszigetelődni. Mondjuk nem mintha nem lennék így is elszigetelve... se párom, se baráti köröm, se semmi, lényegtelen. Vagy éppen pont arra lenne szükségem, hogy beszélni tudjak valakivel? Ki tudja. Úgy érzem mostanában, hogy felesleges minden szó amit kimondok vagy leírok. Elvesztettem a motivációmat és kedvem.

Azt, hogy meddig fog tartani ez a szünet, nem tudom. Lehet csak egy hét lesz. Lehet, hogy egy hónap, vagy annál is több. Ki tudja, érzés kérdése az egész.

Addig is köszönöm az eddigi látogatókat és kommenteket. Meglátjuk, hogy visszatérek-e majd végül.

Most pedig menjetek és váltsátok valóra az álmaitokat! Mindenkiről csak jót akarok hallani! Én addig keresek valamit, ami erőt ad ahhoz, hogy tovább menjek.

Ui.: Nézzétek a jó oldalát. Én legalább szólok, hogy nem leszek egy ideig, nem pedig csak lelépek egy szó nélkül és hátrahagyom az oldalt. Milyen rendes vagyok, nem igaz?

 

- Yui, aki köszöni az eddigi kitartást és a türelmet

2021.05.31. 18:49, Yui Vissza a bloghoz
5 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2021.06.11. 20:58
Bj-Lydia

Köszönöm, jó tudni, hogy van aki olvassa még a blogom, meg a marhaságaim XD Figyelj, tényleg ha kedved van valakivel dumálni bármiről, akkor nyugodtan írj rám a blogomon, vagy privátban, itt az email címem: kk_fangirl@yahoo.com

Bj-Lydia

Idézet
2021.06.11. 18:59
Yui

Köszönöm szépen a felajánlást, nagyon kedves, tényleg! :3 Habár igaz, hogy nem nagyon ismerjük egymást, azért szívesen olvaslak és beszélgetek veled :D

Idézet
2021.06.08. 23:30
Bj-Lydia

Szia, sajnálom, hogy így érzed, de meg tudlak érteni, hiszen én is olyan helyzetben vagyok mint te, nekem sincs senkim, baráti köröm sem, pont ezért menekülök a net világába...Tudom, hogy nem ismerjük egymást nagyon, de ha bármikor úgy érzed, hogy beszélnél valakivel, én szívesen meghallgatlak, hiszen híres vagyok arról, hogy inkább hallgatok mint beszélek. :) Ha kell adok e-mail címet ahova írhatsz, vagy valami más elérhetőséget.

Bj-Lydia

Idézet
2021.06.05. 07:11
Yui

Köszönöm! :3 Igyekszem kezdeni valamit és jobb formában visszatérni!

Idézet
2021.06.03. 17:31
Ao
Igy van!! Én várlak vissza, (akár egy másik felületen is). Kettő blogot követtem összesen, a tiédet, meg egy másikat. ^^
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!