Vihar

#EZVAGYOKÉN kihívás

Címkék: Kihívás

 

Elsősorban köszönöm [Asunának] ezt a kihívást. Először érdekesnek találtam, abból a szempontból, hogy... ezek olyan egyszerű kérdések. Aztán rájöttem, hogy pont ezekre talán a legnehezebb válaszolni. Vagy legalábbis vannak benne olyanok amiket meghall az ember és: "ühm, hát... nemtom." Talán ezért is álltam neki megcsinálni, mert pont én vagyok az az ember aki rávágja a dolgokra azt a bizonyos "nemtom" választ, de... kíváncsi voltam meg tudom-e őket értelmesen válaszolni. Talán sikerült, talán nem... Ezt döntsétek el ti, olvasók. A többi a Bővebben link alatt.

 

1. Ki vagy Te?
Egy olyan lány, akit mindig fiatalabbnak néznek, mint ami, és a különleges képessége, hogy szinte bárhol képes elaludni (utca, orvosi rendelő, busz, munkahely...). Szereti a videójátékokat és a régi dolgokat, imádja a malacokat és a macskákat, a csokit meg főleg. Szeret rajzolni és játékokat készíteni, meg énekelni is, de csak akkor ha senki nem hallja. Mangás, könyves, néha animés, nagyon ritkán pedig filmes is. Imádja az esőt és a viharokat, de a szeles időt gyűlöli. Tud erőszakos és hangos is lenni, de alapjáraton nem olyan, sőt, talán túlságosan is türelmes néha, van egy sötét oldala is akivel harmóniában él. Szeret elveszi a saját fantázia világában, néha nagyon is elveszik és olyankor mindegy mi történik körülötte, úgysem fog rá emlékezni. ... Valami ilyesmi.
 
2. Mi az álmod?
Nincsenek nagy álmaim. Normális munka jó fizetéssel és nyugalom, idő azokra a dolgokra amikkel szívesen foglalkozok. Azt hiszem ennyi. Nem vagyok egy nagyon érdekes egyén úgy tűnik.
 
3. Mi a kedvenc emléked?
Nekem nincs is kedvenc emlékem. Vannak emlékeim amiket szívesen idézgetek fel, de egyikre se tudnám azt mondani, hogy "igen, ez a kedvencem." Arról nem is beszélve, hogy sok olyan emlékem van, amit szeretek, de mégis inkább keserédes érzéseim vannak velük kapcsolatban, mert lehet, hogy szeretem magát az emléket, de az, akivel együtt születtek, már nincs az életemben. Úgy meg... nem az igazi. De... azt mindig is szerettem, mikor összeült a család valami miatt és csak úgy random mese délutánok kerekedtek és visszaidézgettünk pár régi, családi emléket. Mikor nővérem kicsiként felnyomta az orrába a babot, mikor megszöktem az oviból, milyen dolgoktól féltünk gyerekként...
 
4. Mi jelenti számodra a boldogságot?
Az, ha minden rendben és szépen van körülöttem, úgy értem nem kell semmi miatt aggódni, minden dolog el van intézve, minden halad a maga útján. Nincsenek problémák, határidők, semmi olyan, ami miatt stresszelni kellene. Ez nekem a boldogság, ha nincs feszültség az életemben és azokkal lehetek akik nekem fontosak. Az meg csak a hab a tortán ha ezek mellett még azt is csinálhatom amit szeretnék.
 
5. Mi jut eszedbe arról a szóról, hogy szépség?
Számomra az a szép, ami boldoggá tud tenni a látványával, kivált belőlem valami kellemes, meleg érzést. Lehet ez egy kép, egy szobor, maga a természet... De nem csak azt tudom "szépnek" nevezni amit látok (vagy hallok), azt is, amit érzek. Ha találkozok valami olyannal, ami külsőleg kifogásolható, de mégis kivált belőlem valami pozitívat, akkor tudom rá mondani, hogy szép. Akármilyen... érdekes logika is ez. Meh. Számomra egy giliszta is tud aranyos meg szép lenni akár .-.
 
6. Szerinted hogyan írnának körül Téged a környezetedben élők? Mennyire egyezik ez az első kérdésre adott válaszoddal?
Ők nem ismernek annyira mélyen, az a helyzet. Nem tudom mi van a fejükben. De nagy valószínűséggel lennének egyezések, még ha nem is olyan sok.
 
7. Mi a legnagyobb félelmed?
Hmhm. Azt hiszem erre a helyre azt írom, amit általában az emberek szoktak írni. Nem akarok egyedül maradni. Meg igazából az is reális félelem, hogy éhenhal az ember meg nem lesz magát miből eltartani, szóval...
 
8. Hogyan látod magad 1 év múlva?
Hasonlóképpen, mint most. Egy év nem sok idő, hamarosan itt van és nem tervezek semmiféle hatalmas változást az életemben. Szóval hogy ha külső, tőlem független tényezők közbe nem szólnak, akkor szerintem nagy valószínűséggel olyasmi lesz a helyzet velem, mint... most. Lehet, sőt valószínű, hogy bizonyos dolgokban haladást fogok elérni, de nem hiszem, hogy ezek olyan dolog lennének amik megváltoztatnák az életemet. Hm, unalmas vagyok, igaz?
 
9. Mi volt a legnagyobb őrültség, amit valaha csináltál?
Hát nem is tudom... sulis korszakomban volt jópár dolog amit a barátnőimmel elkövettünk... kimásztam az ablakon, dobáltam a seprűt miközben üvöltöztünk a folyosón, kardoztunk az udvaron a WC kefével és a WC pumpával... ehm. Nagyon energikus gyerek voltam.
De mégis az egyik kedvencem az, mikor barátnőmmel télen kihívtuk magunk ellen a sorsot... Van a városban egy naggggyon meredek és nagggyon hosszú lépcsősor az egyik utcán. Két kis utcácskát köt össze. Persze tél volt, tükörjég végig lefelé a lépcsőn, de nem baj, menjünk le. A falba kapaszkodva lépegettünk le a lépcsőkön, én mentem elől, ő hátul. Aztán ő megcsúszott, nekem dőlt és belém kapaszkodott. Ott álltunk a lécsősor közepén, egyedül fogtam a falat, mert ha elengedem akkor valószínűleg kitörtük volna mindketten a nyakunkat... és közben röhögtük.
 
10. Ki vagy mi az első számú motivációd?
Elősorban saját magam szoktam motiválni. Családom nem tudja, hogy rajzolok vagy játékokkal foglalkozom. Nem is baj, igazából... Nem hiszem, hogy bármin is változtatna ha tudnák. Maximum azt hallgatnám, hogy miért nem inkább ezt meg azt rajzolom, amit ők kitalálnak. Ehhez meg nincs kedvem. Unokaöcsém szépen rajzol és ezt szokta megkapni. Én ezt elkerülöm inkább. A játékokról meg úgyis csak annyi a véleményük, hogy hülyeség és gyerekeknek valók. Szóval... igen, leginkább magam motiválom, de mikor kapok tőletek itt egy-egy kommentet az is pozitív hatással tud lenni rám, akármilyen apró kis dicsértet is :3 Igazából pont azért érzek így, amit feljebb is leírtam. Rajtatok kívül nincs sehonnan visszajelzésem.
 
11. Mit csinálsz, ha valaki elkezdi igazságtalanul kritizálni egy barátodat, de nem tudja, hogy közel áll hozzád?
Hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy olyan barátom lenne, aki annyira közel állna hozzám. Vagy legalábbis úgy érzem egy jóideje, hogy ez a helyzet.
DE HA lenne, akkor... Biztosan végighallgatnám az emberke mondandóját. Már csak a szabad véleménynyilvánítás miatt is, haha. Aztán nyugodtan és normális hangnemben elmondanám neki a saját véleményemet. Aztán biztosan hozzáfűznék még ugyan olyan nyugodtan pár mondatot, mert én olyan vagyok.
(Ha pedig az unokaöcsémről vagy unokahúgaimról lenne szó, lehet még jól pofán is vágnám az illetőt. Khm.)
 
12. 5 év múlva emlékezni fogsz arra, mit csináltál tegnap?
Valószínűleg nem, mert nem csináltam tegnap semmi... emlékezeteset.
 
+1. Fejezd be a mondatot: Arra vágyom, hogy...
... többet aludhassak hétközben. Nem is tudjátok mennyire segítene ez nekem, de tényleg.
 
 
 
Hmhm, talán unalmas figura vagyok, vagy legalábbis van bennem valami ilyesmi életérzés de... Most mit csináljak. xD
 
Konkrét kihívottam ezúttal nincs. A [cseréimnek / olvasottjaimnak] ajánlanám ezt a kihívást, birkózzanak meg vele ők is, ha szeretnének és van idejük rá. Szívesen olvasnám a válaszaikat.
 
- Yui
2018.04.04. 20:21, Yui Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?