Vihar

The Tea Break Award

Címkék: Kihívás

 

 

Elért ide is a díj, ezt pedig köszönöm nektek, Eliffe és Aoleev! Na meg persze a díj megálmodóját, Theát is illeti köszönet. Kicsit feldobta ezzel a blogokat és a bloggereket is. Nos, nagyon nem is kell részleteznem mi ez, igaz? Hiszen ki ne látta volna ezt már, mindenfelé feltűnt. :3

Íme a szabályzat:

1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is. 
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel. 
4.  Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni. 
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod. 
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.
 
 
"Sometimes I wanna kill, Sometimes I wanna die, Sometimes I wanna destroy, Sometimes I wanna cry"
 
- Guns N' Roses / Don't Damn Me
 
 
A kérdéseket és a válaszokat a elrejtettem a Bővebben opciót használva, hosszú lett volna a bejegyzés.
 
 
Először Eliffe kérdései:
 
1. Mit gondolsz a fiú - lány barátságról? Létezik? Ha igen, akkor miért nem?  /szerintem nem létezik igazi barátság a két nem közt/
 
Hogyne létezne. Minden lehetséges, ez is. Tapasztalatból mondom, iskolában eléggé sok fiú körülvett haveri, baráti szinten és... soha nem volt az, hogy beleestünk volna egymásba. Jó, igazából én eleve immunis vagyok a szerelemre vagy mi, szóval... De felőlük se éreztem, hogy akkor most komolyabban próbálkoztak volna, max hülyültek csak. Szóval szerintem igen, létezik a két nem közötti barátság és ez nem csak legenda. Az pedig megint egy másik történet, hogy az esetek nagy többségében az egyik fél kicsit többet lát ebbe bele.
 
 
2. Mit gondolsz a szerelemről? Elfogadod, hogyha ugyan azon nemből származó emberek vannak együtt? Miért?
 
Legjobb téma a számomra, aki soha nem is volt még szerelmes. Mit gondolok a szerelemről? Hát ahogy elnézem a körülöttem lévő embereket, azt gondolom, hogy: "Távozz tőlem!" Nem akarok dilis lenni. Amúgy meg nem tudok mit hozzáfűzni, mondom, szerencsére még soha nem voltam szerelmes. Profi vagyok az elkerülésében. Szerintem öreg koromra crazy cat lady lesz belőlem.
Az meg, hogy ki kivel van, fiú fiúval, vagy lány lánnyal... engem annyira nem érdekel. Felőlem akár egy kecskével is összejöhetnek ha őket az teszi boldoggá. Inkább bosszantónak találom mikor felvonulásokat csapnak meg ilyesmi. De konkrétan nem a beállítottságukkal van akkor sem bajom, csak... minek reklámozni...
 
 
3. Mit gondolsz a barátságról? Mi kell ahhoz, hogy valakivel szoros barátság alakuljon ki és tartósan megmaradjon?
 
Szerintem jelen lelkiállapotomban nem szeretnék válaszolni erre a kérdésre. Sajnálom, jobb a békesség, nekem is, meg mindenkinek.
 
 
4. Mit gondolsz, miért olvassák a blogodat? Mi az, ami szerinted felhívja mások figyelmét a bejegyzéseidre?
 
Hát ha azt tudnám... Olvasóim? Miért olvastok? Inkább nekik kellene feltenni ezt a kérdést.
Igazából nem tartom magam olyan érdekes figurának, nem rendelkezek olyan érdekes élettel vagy bejegyzésekkel. Még a rajzokat se tudom mondani, mert egyrészt már nem nagyon rakok fel, másrészről meg azok se valami mesterművek amik fentvannak. Szóval tényleg passzolom. De az igazsághoz tartozik, hogy nincs is sok látogatóm. Hm, van ilyen, true story.
 
 
5. Ha választhatnál egy zenét, ami az életed háttérzenéje lenne, mi lenne az?
 
Egy háttérzene nem elég az élethez. Hiszen annyi minden történik, nem lehet ezt egy dallal elintézni. Inkább OST-al. De nem fárasztok senkit egy rakat zenével, inkább bedobom a főfő dalt: [Song of Storms] (vagy más néven Windmill Hut). Igen, szerintem nem okoztam senkinek ezzel meglepetést.
 
 
6. Mi számodra a legfontosabb az életben? /engedd el a fantáziádat ennél a kérdésnél - lehet tárgy, érzés, kapcsolat, bármi, ami nélkül nem tudnál élni vagy csak nehezen/
 
Érdekes kérdés. Pont azt szoktam mondogatni, hogy ha esetleg éppen most jönne el életem utolsó pillanata, akkor nem hiszem, hogy lenne bármi, amire azt tudnám mondani, hogy "emiatt nem szeretnék menni" vagy "ezért kell kitartanom." Persze, vannak olyan dolgok amik fontosabbak a számomra, mint az átlag, de... Azt hiszem kellemetlen kérdés ez a számomra.
 
 
7. Mi a horoszkópod? Mennyire jellemeznek téged a leírások? Illenek rád vagy nagyon mellé lőttek az Égiek?
 
Halak. Ami azt illeti, szeretek Halak lenni, örülök, hogy ez vagyok, de van, mikor átkozom is. Azok a rohadt érzések és az a rohadt érzékeny jellem. Ezt legszívesebben elhagynám néha, mert sok esetben csak hátrányos, mint előnyös. Viszont megvan ennek is a jó oldala persze, nem hiszem, hogy ennyi mindent képes lennék átélni, érezni enélkül. Ahj, átok ez a jegy és áldás is egyben. A Halak az a jegy, akihez nem ártana néha egy használati útmutató, én is ilyen vagyok. De az már egyszer biztos, hogy ha lenne is egy ilyen útmutató, nem biztos, hogy használna is, annyira ingadozó néha egy Halak. Soha nem tudni mi jár a fejünkben, mert... sokszor mi sem vagyunk tisztában vele, egyszerűen csak érzünk olyan dolgokat amiket nem tudunk kimondani, aztán szenvedünk és sírunk és szenvedünk és aztán két pillanat alatt oda jutunk, hogy "leszarom." De ez a "leszarom" sem igaz, mert mélyen belül még mindig szenvedünk és sírunk.
Ami az általános jellemzéseket illeti... Azt hiszem sok esetben illenek. Jobban szeretem azokat a leírásokat amik megmutatják, hogy a Halak is egy kbaszott badass jegy, mert nem csak sírásból és szenvedésből állunk, még ha... fent ezt is taglaltam. Csak sajnos a legtöbb leírás ilyen kis cukibogyó tündércsillagnak ír le minket, holott ennél sokkal több dolog van egy Halakban.
 
 
8. És végezetül... hogyan érezted magad, miközben a kérdéseimre válaszoltál? Csak őszintén!
 
Hát... Inkább kellemetlen gondolatok jöttek fel bennem, mint boldogak.
 
 
~ .oOo. ~
 
Most pedig Aoleev kérdéseire a válaszaim:
 
1. Mi az a nagy világban rejlő titok, amit szeretnél biztosra, pontosan tudni, amit esetleg megtanítanál az emberiségnek, hogy tisztában legyenek a tényekkel egyszer, s mindenkorra? Titok alatt azt a misztikumot értem, amire még eddig nem kaptunk konkrét választ. (Pl. a világegyetem véges vagy sem? Ilyesmikre kell gondolni.)
 
Igazából nem tudom. Ha létezne is ilyen titok, akkor nem biztos, hogy meg akarnám pontosan tudni. Ezek után meg ha tudnám is, nem biztos, hogy elárulnám azt másnak. Miért? Mert attól félek, hogy... úgyse lenne sok értelme. Az ember vagy megpróbálna pénzt csinálni belőle, vagy úgy alakítja a tudást, hogy... megint csak haszna legyen belőle. Bármiféle. Hatalom, pénz... Igen, kissé borús a nézetem az emberiséggel kapcsolatban. Ha egy olyan dolgot tudnának meg, ami megmentené őket a biztos haláltól, teszem azt, egy világvégétől, akkor is ezt hoznák ki belőle. De ez csak az én elképzelésem. Ezért nem árulnám el senkinek, sőt, én sem akarnám megtudni. Fedje jótékony homály azt, amit kell, elvégre ettől olyan izgalmas, nem igaz?
 
"No one can save the human race, Yeah we were late to see it's really not a race"
 
 
2. Tovább vinném az előző vonalat kicsit. Ha lehetőséged lenne egy rejtélyes eseményt megismerni, ami a múltban történt, mi lenne az? Ez lehet egy személyes élmény, amit már senki se tud neked felidézni pontosan, mert már túl régen volt vagy már nem is él az illető esetleg, de lehet pl. a történelemmel kapcsolatos is.
 
Sosem gondolkodtam még ilyenen. A múltamnak pedig max olyan részei vannak, amiket inkább elfelejtenék, nemhogy emlékezni akarjak rájuk, hm. Szóval a személyes élmény az eleve kilőve. A történelem pedig... Nos, nem igazán a szívügyem. Vannak korok, események akik / amik érdekelnek, de... igazából nekem talán mindegy is, hogy ezek a rejtélyek megoldódnak-e végül vagy sem. Talán arra kíváncsi lennék, hogy Hasfelmetsző Jack tulajdonképpek ki is volt és végül is hány emberrel végzett és miért, de... ha nem derül ki, nekem az is teljesen jó. Hát én már csak ilyen vagyok. A rejtély attól rejtély és izgalom, hogy nem látunk mögé.
 
 
3. Ha lenne egyetlen egy kérésed egy ember felé, mi lenne az? Ez a kérés nem lehet folytonlagos, azaz nem kérhetsz olyat a másiktól, hogy "szeress örökre", vagy főzz nekem kávét minden reggel", csupán egyetlen egyszeri alkalomról lenne szó. Indokold is meg!
 
Az "egy ember" egy bizonyos személyt jelöl vagy úgy általánosságban? Bár igazából teljesen mindegy, mert... nem hiszem, hogy lenne ilyen kérésem bárki felé. Talán azt tudnám kérni másoktól sokszor, hogy "érts meg" vagy "maradj velem", de az meg nem egy alkalom, ha szeretném, hogy valaki megértsen, vagy mellettem maradjon, akkor azt általánosságban szeretném, nem csak egyszer. Vagy a főfőnökömtől kérném, hogy "vegyél fel állandóra", haha :'D
 
 
4. Mi az a belső rossz tulajdonságod, amit legszívesebben kiírtanál magadból és miért? Gyakran sodor ez bajba téged?
 
Kettő ilyet tudnék mondani, az egyik ilyen az idegeskedés. De, hogy őszinte legyek, régen nem volt ez így velem, ezt az évek és a családom, a volt munkahelyem hozta ki belőlem, de... lehet, hogy a középiskola is közrejátszott ebben. Ha azt embert akkor is bántják, hogyha senkihez nem szól nemhogy egy rossz szót se, hanem egyáltalán, akkor... lehet, hogy rosszul esik neki. De a legjobban talán az esik neki rosszul, ha senki nincs aki odaálljon mellé, hogy "nem lesz baj, nyugi." Szóval... jelenleg is küzdök ez ellen, azzal, hogy ne legyen folyton stresszes bajom... Hát próbálkozni kell, tudom jól, hogy erre nincs más módszer, ez... az én harcom. De ha valaki jönne, hogy varázsütésre eltűntetni, akkor átadom neki a terepet egy szó nélkül sőt, kezet is fogok vele és meghívom egy kávéra.
A másik pedig... Néha úgy érzem túl sokat engedek másoknak emellett pedig háttérbe szorítom azt, ami nekem lenne fontos. Akármilyen hülyeségről is legyen szó, akármilyen apró dologról. Ha nekem az kell, akkor tanuljam már meg, hogy azt meg kell szerezni, nem pedig hátrahagyni azért, mert valaki mást gondol vagy másképpen látja a dolgokat, mint én. Csak hát ez nem ilyen egyszerű sokszor és a legtöbb esetben csak utólag érzem, hogy nagy marha vagyok, nem is ezt akartam valójában, mégis belemenetem, vagy éppen lemondtam valamiről mások javára.
 
 
5. Keress valami olyan meghatározó dolgot az életedben (egy tevékenységet, hobbit, mániát...), ami ha nem lenne, nélküle valószínűleg teljesen másmilyen ember lennél vagy máshogyan élnél. Mit csinálnál helyette vagy milyen életed lenne?
 
Igazából azt hiszem kettő ilyen dolgot tudnék mondani.
Az egyik a rajz, persze. Nem volt nehéz rájönni, igaz? Bár nem mintha annyira meghatározó része lenne az életemnek, de... szeretem és ez egy olyan dolog, ami nem hiszem, hogy olyan egyszerűen lekopik rólam. Ha eddig sikerült életben tartanom, akkor ez már örökre velem marad, akkor is ha nem vagyok profi. Azért csinálom, mert szeretek mindig valami újat tervezni, vagy csak éppen olyan kedvem van és örülök, ha csinálhatom. Hol lennék enélkül? Nem tudom, talán üresebb lenne az életem, legalábbis fejben biztosan üresebb lennék. Hogy értem ezt? A rajz során születtek különféle saját... karakterek, akikhez sokminden társult az idők során, valahogy így. Külön kis világok, történetek. Mindig volt min gondolkodni üres óráimban, amikor csak unatkoztam volna.
A másik ilyen dolog a videójáték. Ez sem volt gondolom olyan nehéz kitalálni. Régen szerettem, hogy összehoz az ismerőseimmel, barátaimmal, bár mára már egyedül maradtam ezzel az időtöltéssel. Single player lettem. xD Enélkül biztosan lettek volna hosszú unalmas napjaim vagy óráim, arról nem is beszélve, hogy a játékok miatt kezdtem érdeklődni az informatika, a játék készítés iránt. Voltak olyan játékok, amik megtanítottak sokmindenre és ezért hálás vagyok, ezért örülök neki, hogy belevághattam és részese lehettem ilyesminek. Lehet kicsit hülyén hangzik, de igenis léteznek mélyebb játékok amik nem csak szórakoztatnak, de egy gondolkodásmódot adnak át, ismertetnek meg. Enélkül biztosan "szegényebb" lennék, ebben az esetben is fejben inkább. Sokféle játékkal hozott össze a sors és éppen ezért sokféle dolognak néztem utána, mert felkeltette az érdeklődésemet. Szóval mondhatni a műveltségi szintemet is megdobta valamilyen szinten, kitágította az érdeklődési körömet, új nézeteket, gondolkodásmódokat mutatott.
 
 
6. Milyen az általad kreált fantázia világ?
 
Titokzatos, veszélyes és izgalmas sok felderítetlen, ismeretlen dologgal. Meg azért belecsempésznék némi természetfelettit is, sőt. Ha már fantázia világ, olyan, amilyet én szeretnék, akkor ne hasonlítson már a mostanihoz. Úgy értem, ha bármilyenre formálhatom. Nem előre mennék a jövőbe, inkább vissza a múltba. Ebben a világban nem a pénz vagy hatalom lenne az igazi érték, de persze megjelennének. Nem lenne tökéletes világ, de... nem is akarnám hogy az legyen. Így izgalmas.
 
 
7. Mit gondolsz a korosztályodról?
 
Ehm, HA lenne korosztályombeli ismeretsségi köröm, vagy.... barátaim... akkor lehet jobban tudnék erre a kérdésre válaszolni. xD A legtöbbjük akiket ismerek, az vagy dolgozik, vagy gyereket nevel és... szerintem ebben nincs semmi kritizálnivaló. Viszont, ha a fiatalabb korosztályról kérdeztél volna, akkor jut eszembe számtalan "szebbnél szebb" gondolat... Inkább a fiatalabbakról vagyok rossz véleménnyel. Az én korosztályom próbál túlélni. Vagy itt, vagy külföldön. Mi még küzdünk. ... Próbálkozunk.
De... hogy őszinte legyek, szerintem eléggé nehéz ennek a 20as korosztálynak. Úgy értem, itt vagyunk valami küszöbén. A szüleink még a "régi világban" éltek ahol 20 évesen már fix állásod volt, utána meg 23 évesen már házas voltál. Mire mi felnőttünk, ez a világ eltűnt, megszűnt. Itt semmi sem biztos, sem az állás, sem a házastárs, se semmi, még a holnap se biztos. Nehéz összeegyeztetni ezt a két világnézetet, tapasztalatból mondom. Eltértemakérdéstől.
 
 
8. Biztos te is találkoztál már rengeteg rossz példával. Milyen ember nem szeretnél soha se lenni?
 
Általában az ember jobban tud felelni arra, hogy mit nem akar, vagy mi nem akar lenni, ahelyett, hogy elmondaná, mit is akar. Na, ez velem pont így van. Az egyik dolog amit a legjobban utálok az emberekben, az a nagyképűség. Szóval én ilyen nem szeretnék soha lenni. Lehet, hogy egy nap neki áll a szerencse, de akármelyik pillanatban elpártolhat bárki mellől Lady Fortuna és akkor oda az a nagy arca. Így működik ez. Nem vagyok semmi jó elrontója, de ne mondjátok, hogy nem igaz. Meg amúgy is, felesleges felvágni bármivel is. Mindenki másban jó, mindenki máshoz ért. Lehet, hogy valaki felvág azzal, hogy jól tud sütni, holott a varrásban meg egy katasztrófa. Olyan meg nincs, hogy valaki mindenhez ért. Max álmaiban. Innentől meg minek a nagyképűség? Csak mások felesleges idegesítésére jó, ettől senki nem fog jobban szeretni. Sőt, én egyenesen rosszul érezném magam ha így kellene viselkednem.
 
~ .oOo. ~
 
 
Végezetül pedig jöjjenek az én fantörpikus kérdéseim felétek:
 
1. Ha találkoznál valamilyen úton-módon saját magaddal, mit gondolsz, milyen lenne?
 
2. Mi az a dolog ami képes felvidítani még a legrosszabb napokon is?
 
3. Megvan az erőd, hogy újrateremtsd a világot. Megtennéd? Vagy megpróbálnád helyrehozni a meglévőt (csodálatos erő nélkül)?
 
4. Ha eltölthetnél egy napot az egyik saját karaktereddel, melyikük lenne az és miért? Ha esetleg nincs ilyen, akkor melyik kitalált karakter lenne az?
 
5. Van olyan dolog, élmény, történet, személy, aki / ami teljesen megváltoztatta a világnézeted vagy egy komolyabb dologról alkotott véleményed?
 
6. Ha írnál egy történetet, akkor milyen lenne? (Értem ezalatt, hogy: rólad szólna-e, vagy másról, tanulságos lenne-e vagy inkább csak a szórakoztatás lenne a célja, stb...)
 
7. Érdekelnek a babonák / legendák? Mennyire hiszel bennük?
 
8. Miféle gyerekkori félelmeid voltak? Mai szemmel hogyan tekintesz rájuk? Nevetségesnek tartod, hogy kicsiként féltél tőlük, vagy megvannak még ezek a félelmek?
 
 
Köszönöm még egyszer lányok a kérdéseket, elgondolkodtam némelyiken rendesen. A jelöltjeim pedig... Azok akiktől kaptam. Azaz Eliffe és Aoleev. Kíváncsi vagyok a válaszaitokra, biztosan érdekes lesz. :3
 
 
Kívánom, hogy bármit is csináljatok, bármivel is foglalkozzatok most, vagy a jövőben, legyen elég erőtök kitartani mellette! És... kívánok még megszakítások nélküli internet kapcsolatot! Meg csokit!! A csoki nagyon fontos!!!!
 
 
- Yui
2017.11.07. 18:30, Yui Vissza a bloghoz
4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.11.09. 16:22
Ao
Hát igazából konkrét saját tapasztalatot nem tudok felhozni a stresszes témára illetően, max arról tudnék írni, hogy felesleges ilyenen pörögni, mert mindenki úgy halad, ahogyan azt jónak látja (persze normális kereteken belül). Hogy pl sosincs késő, bár nyilván van az a kor... Nekem mindegyik kategóriából van ismerősöm/barátom, de nekünk emiatt sose volt eddig összezördülés vagy sírás, akármi. Talán azért, mert egyrészt nem feszegetjük a témát, másrészt normálisan bánunk a másikkal, nem küldünk bújtatott üzeneteket a másik felé, hogy “hamar szülsz, elvesztegeted a fiatal érveidet” vagy “csipkedd magad, mert vénlány leszel”. Illetve tudjuk, h X meg Y hiába különböző, másban vannak előrébb. De ha lesz egy átfogóbb gondolatmenetem, írni fogok róla. :D
Idézet
2017.11.09. 15:36
Yui

 

Ezeket a kérdéseket nem is lehet elintézni 2 mondatban. :D Én még csak próbálkozok azzal, hogy a saját dolgaimat előtérbe helyezzem, de vannak olyan hülye helyzetek (majdnem az összes), hogy igazából azt is megértem, amit a másik akar és tudom, hogy az ő helyében én is így gondolnám és... ahj x_x Ha látod mindkét felét a dolognak, akkor sokkal nehezebb a döntés, akkor is, ha saját magadról van szó. Ilyen hülyén vagyok összerakva.
A korosztályokról annyit, hogy ahogyan írtam is, nekem nincs ilyen ismerettségi köröm. Max face-en látom volt osztálytársaimat akikkel már x éve nem tartom a kapcsolatot és ebből csak azt tudtam levenni amit írtam is. >_< A széthúzásos-stresszes témáról pedig még meghallgatnám, illetve olvasnám a véleményed ha egyszer úgy gondolod, hogy írsz róla egy bejegyzést vagy ilyesmi. Az őrlődést pedig megértem és... tapasztalom is a környezetem által sajnos. *sóhaj* A 40-50-es kör igazából a nyugdíjat várja már, legalábbis kollégáim így látják xD
Végül pedig, örülök neki, hogy olvasol és, hogy tudok valami olyasmit írni, csinálni ami érdekel. :D
 
- Yui
Idézet
2017.11.09. 02:10
Ao

Ja és azt elfelejtettem, hogy én szerintem csak megszokásból olvasom a blogod, mert érdekel. Ez olyan napi rutin, még ha ritkán írsz is. :D

Idézet
2017.11.09. 01:19
Ao
Köszi a válaszokat Yui és köszi azt is, hogy nem intézted el őket 2 mondatban. :D A negyedik pont második bekezdését én is átéltem, de nem rég megtanultam kicsit önző lenni, nem mindig a másik javát nézni, és igazából ez jó érzéssel tölt el. Egyébként egy csomó játéknak jobb története van mint sok-sok filmnek. Részben egyetértek a korosztályunkról alkotott véleményeddel, bár én igazából sokkal többet tudnék erről mesélni. Szerintem a 20-as korosztály nagyon két, vagy inkább 3 irányba húz. Egyik csoportot azok alkotják, akiket te is mondtál, akik már megállapodtak, gyereket nevelnek - szóval akik a mai felfogáshoz képest “előre” vannak. Vannak azok, akik csak éldegélnek, pálya kezdők vagy egyetemisták, sokszor még csak szingliként, de helyenként már komoly kapcsolattal rendelkezők - akik “tervezgetnek”. És vannak azok, akiknek igazából eszük ágában sincs megkomolyodni, és a 30-hoz közel is csak állandóan a bulin jár az eszük. Persze lehet bulizni akkor is, de értsd jól. És akkor az ezek közötti széthúzásról meg stresszről még nem is beszéltem. A legnagyobb nyomás szerintem a 2-es csoporton van, mert őket vagy folyton baszogatják, hogy “mikor lesz már valakid?” stb stb, vagy ők maguk őrlődnek azon, “XY már ott tart, én meg még sehol”. Szóval egyáltalán nem könnyű nekünk, de ez lejjebb meg feljebb is meg van. Talán az ember csak a 40-50-es éveire képes lenyugodni. Arra már talán nincs úgy “ verseny”. És köszi a kérdésekért is, ki fogom egészíteni velük a bejegyzésem! :D Ui.: csoki rulz 🍫
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?