RAINY MAD DAY

___________________    ___________________

【 Eső 】【 Csoki 】【 Viharok 】【 Természet 】【 Rajz 】
【 Víz 】【 Hold 】【 Macskák 】【 Rock 】【 Lila 】
【 Kávé 】【 Fekete 】【 Anime & Manga 】
【 Retro Gamer 】【 Hüllők 】【 Régi dolgok 】【 Tavasz 】
【 Sötét 】【 Introvertált 】【 Csillagok 】【 DIY 】
【 Pisces ♓︎ 】【 Levendula 】【 INFJ 】

______________      ______________

 

Mit is mondhatnék? Elég régóta foglalkozok blogolással, blogspoton voltam jelen régebben, de mégis úgy érzem, hiába a sok év, most kezdtem csak bele igazán. Az oldalon a személyes kínlódásaim, elmélkedéseim, élményeim mellett még fejtegetek pár témát, de leginkább csak random dolgokat amik éppen eszemebe jutnak. Nem akarom megváltani a világot egyik bejegyzésemmel sem, nem akarom megmondani senkinek sem a tutit, egyszerűen csak... kiírni magamból a gondolataim. Valami ilyesmi céllal vagyok itt.

 

   Ⅰ  Főoldal    Ⅳ  Oldal
   Ⅱ  Üzenő    Ⅴ  A vihar után
   Ⅲ  Index    Ⅵ  Log in / out


 

【 Rainy Mood 】【 Song of Storms 】

___________________  🐟︎  ___________________

Eltűntem... Valahogy most nem nagyon vagyok jelen sehol. Hm. Néha ilyen is kell.

~.oOo.~

Emberek, hogy itt mindenki begyogyózik már... Növekszik a káosz.

 

Oldal info

 

 Cím:  Rainy • Mad • Day (RMD)

 Indulás:   2015-12-22 (GP) (2010-05-12 BS)

 Téma:  Blog / rajzok / mindenféle random dolog

 Tulaj:  Yui

 Credits:  [] []

 

 Honnan a cím? 
Mikor először blogolni kezdtem, akkor teljesen más néven futottam, mármint oldal ügyileg. Nem is csak az enyém volt az oldal, hm. Aztán mikor úgy döntöttem, hogy ideje külön válnom és új életet kezdeni, akkor persze kellett egy név is. Egy májusi napon történt... Mikor hazafelé buszoztam és szakadt az eső, rendesen el is áztam egy ismerőssel, bokáig érő pocsolyák voltak mindenfelé. Bár szeretem az esőt. Meg a rockot is, így jutott eszembe az AC/DC Stormy May Day c. dala. Passzolt a helyzethez, de nem akartam teljesen átvenni a címet, így a viharból csak eső lett, a májust pedig kivettem a képből, mert itt nem csak májusban van őrültek háza. Pár éve ezt a címet használom, és nem akarok tőle megválni. Ahogy említettem, imádom az esőt, ezért is vannak esőre utaló dolgok az oldalon.

 

____________________________   ◆   ____________________________

 

 További oldalaim 

Violet Dawn
Régebben más néven futott és animékkel foglalkozott, de most már egy átnevezés után játékokkal foglalkozik. Leginkább régebbi konzol játékok találhatók meg itt. Tekintve, hogy retro gamer vagyok. Játékok bemutatása, leírások hozzájuk. Próbálom bővítgetni folyamatosan a választékot, de újabb játékokkal nem nagyon akarok foglalkozni itt. Célom ismertetni a régieket és megmutatni az embereknek, hogy azok is élvezhetőek még ma is. Nem az a célom, hogy hú de népszerű legyek és kint legyen a toplisták élén, pusztán szeretném kiírni magamból amit tudok / tapasztalok / szeretnék megosztani a játékokkal kapcsolatban. Ha meg ezekre kapok visszajelzést, akkor az külön öröm. Meg hát számomra is hasznos az oldal, ha elővennék egy játékot amit régen játszottam, akkor itt találok emlékeztetőt hozzá. Igen, nekem is kell néha.
Működik az oldalon egy RPG Makeres sarok is. Tutorialokat, tapasztalatokat osztok meg a programmal kapcsolatban.

 

Restless Dreams
Annyira aktívan nem szerkesztem, mint VDt, sőt, mondhatni ez az oldal VD aloldala ami a Silent Hill c. horror-túlélő játékkal foglalkozik. Jobban mondva a játék sorozat részeivel. Mivel olyan sokat nem vagyok az oldalon, így nincs is nagy élet vagy frissítés, de ha már VD szerepel ebben a menüben, akkor ideírom ezt is, elvégre ez az oldal is teljesen az enyém. A frisseket rendszerint VDn osztom meg és VDn van átvezető link is RDre. Szóval, ha valaki kíváncsi mi folyik itt, akkor érdemes VDn figyelni az eseményeket, a frisseket. Bár mondom, nem sokat szoktam fent lenni ott, ez nekem nagyon helyzet meg kedv függő dolog, habár magát a sorozatot odáig meg vissza imádom.

 

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról