Oldal info

 

Cím: Rainy • Mad • Day (RMD)

Indulás:  2015-12-22 (GP) (2010-05-12 BS)

Téma: Blog / rajzok / mindenféle random dolog

Tulaj: Yui

Credits:  [×] [×]

 

Honnan a cím?

Mikor először blogolni kezdtem, akkor teljesen más néven futottam, mármint oldal ügyileg. Nem is csak az enyém volt az oldal, hm. Aztán mikor úgy döntöttem, hogy ideje külön válnom és új életet kezdeni, akkor persze kellett egy név is. Egy májusi napon történt... Mikor hazafelé buszoztam és szakadt az eső, rendesen el is áztam egy ismerőssel, bokáig érő pocsolyák voltak mindenfelé. Bár szeretem az esőt. Meg a rockot is, így jutott eszembe az AC/DC Stormy May Day c. dala. Passzolt a helyzethez, de nem akartam teljesen átvenni a címet, így a viharból csak eső lett, a májust pedig kivettem a képből, mert itt nem csak májusban van őrültek háza. Pár éve ezt a címet használom, és nem akarok tőle megválni. Ahogy említettem, imádom az esőt, ezért is vannak esőre utaló dolgok az oldalon.

 

____________________________   ◆   ____________________________

 

További oldalaim

Violet Dawn
Régebben más néven futott és animékkel foglalkozott, de most már egy átnevezés után játékokkal foglalkozik. Leginkább régebbi konzol játékok találhatók meg itt. Tekintve, hogy retro gamer vagyok. Játékok bemutatása, leírások hozzájuk. Próbálom bővítgetni folyamatosan a választékot, de újabb játékokkal nem nagyon akarok foglalkozni itt. Célom ismertetni a régieket és megmutatni az embereknek, hogy azok is élvezhetőek még ma is. Nem az a célom, hogy hú de népszerű legyek és kint legyen a toplisták élén, pusztán szeretném kiírni magamból amit tudok / tapasztalok / szeretnék megosztani a játékokkal kapcsolatban. Ha meg ezekre kapok visszajelzést, akkor az külön öröm. Meg hát számomra is hasznos az oldal, ha elővennék egy játékot amit régen játszottam, akkor itt találok emlékeztetőt hozzá. Igen, nekem is kell néha.

Működik az oldalon egy RPG Makeres sarok is. Tutorialokat, tapasztalatokat osztok meg a programmal kapcsolatban.

 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!