Oldal info

 

Cím: Rainy • Mad • Day (RMD)

Indulás:  2015-12-22 (GP) (2010-05-12 BS)

Téma: Blog / rajzok / mindenféle random dolog

Tulaj: Yui

Credits:  [×] [×]

 

Honnan a cím?

Mikor először blogolni kezdtem, akkor teljesen más néven futottam, mármint oldal ügyileg. Nem is csak az enyém volt az oldal, hm. Aztán mikor úgy döntöttem, hogy ideje külön válnom és új életet kezdeni, akkor persze kellett egy név is. Egy májusi napon történt... Mikor hazafelé buszoztam és szakadt az eső, rendesen el is áztam egy ismerőssel, bokáig érő pocsolyák voltak mindenfelé. Bár szeretem az esőt. Meg a rockot is, így jutott eszembe az AC/DC Stormy May Day c. dala. Passzolt a helyzethez, de nem akartam teljesen átvenni a címet, így a viharból csak eső lett, a májust pedig kivettem a képből, mert itt nem csak májusban van őrültek háza. Pár éve ezt a címet használom, és nem akarok tőle megválni. Ahogy említettem, imádom az esőt, ezért is vannak esőre utaló dolgok az oldalon.

 

____________________________   ◆   ____________________________

 

További oldalaim

Violet Dawn
Régebben más néven futott és animékkel foglalkozott, de most már egy átnevezés után játékokkal foglalkozik. Leginkább régebbi konzol játékok találhatók meg itt. Tekintve, hogy retro gamer vagyok. Játékok bemutatása, leírások hozzájuk. Próbálom bővítgetni folyamatosan a választékot, de újabb játékokkal nem nagyon akarok foglalkozni itt. Célom ismertetni a régieket és megmutatni az embereknek, hogy azok is élvezhetőek még ma is. Nem az a célom, hogy hú de népszerű legyek és kint legyen a toplisták élén, pusztán szeretném kiírni magamból amit tudok / tapasztalok / szeretnék megosztani a játékokkal kapcsolatban. Ha meg ezekre kapok visszajelzést, akkor az külön öröm. Meg hát számomra is hasznos az oldal, ha elővennék egy játékot amit régen játszottam, akkor itt találok emlékeztetőt hozzá. Igen, nekem is kell néha.
Működik az oldalon egy RPG Makeres sarok is. Tutorialokat, tapasztalatokat osztok meg a programmal kapcsolatban.

 

Restless Dreams
Annyira aktívan nem szerkesztem, mint VDt, sőt, mondhatni ez az oldal VD aloldala ami a Silent Hill c. horror-túlélő játékkal foglalkozik. Jobban mondva a játék sorozat részeivel. Mivel olyan sokat nem vagyok az oldalon, így nincs is nagy élet vagy frissítés, de ha már VD szerepel ebben a menüben, akkor ideírom ezt is, elvégre ez az oldal is teljesen az enyém. A frisseket rendszerint VDn osztom meg és VDn van átvezető link is RDre. Szóval, ha valaki kíváncsi mi folyik itt, akkor érdemes VDn figyelni az eseményeket, a frisseket. Bár mondom, nem sokat szoktam fent lenni ott, ez nekem nagyon helyzet meg kedv függő dolog, habár magát a sorozatot odáig meg vissza imádom.

 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!