RAINY MAD DAY

___________________    ___________________

【 Eső 】【 Csoki 】【 Viharok 】【 Természet 】【 Rajz 】
【 Víz 】【 Hold 】【 Macskák 】【 Rock 】【 Lila 】
【 Kávé 】【 Fekete 】【 Anime & Manga 】
【 Retro Gamer 】【 Hüllők 】【 Régi dolgok 】【 Tavasz 】
【 Sötét 】【 Introvertált 】【 Csillagok 】【 DIY 】
【 Pisces ♓︎ 】【 Levendula 】【 INFJ 】

______________      ______________

 

Mit is mondhatnék? Elég régóta foglalkozok blogolással, blogspoton voltam jelen régebben, de mégis úgy érzem, hiába a sok év, most kezdtem csak bele igazán. Az oldalon a személyes kínlódásaim, elmélkedéseim, élményeim mellett még fejtegetek pár témát, de leginkább csak random dolgokat amik éppen eszemebe jutnak. Nem akarom megváltani a világot egyik bejegyzésemmel sem, nem akarom megmondani senkinek sem a tutit, egyszerűen csak... kiírni magamból a gondolataim. Valami ilyesmi céllal vagyok itt.

 

   Ⅰ  Főoldal    Ⅳ  Oldal
   Ⅱ  Üzenő    Ⅴ  A vihar után
   Ⅲ  Index    Ⅵ  Log in / out


 

【 Rainy Mood 】【 Song of Storms 】

___________________  🐟︎  ___________________

Eltűntem... Valahogy most nem nagyon vagyok jelen sehol. Hm. Néha ilyen is kell.

~.oOo.~

Emberek, hogy itt mindenki begyogyózik már... Növekszik a káosz.

 

Vihar

Csak egy gyors helyzetjelentés

Címkék: Hétköznapok

 

Üdvözlet és jó szerencse.

Mostanában a fáradtság mellett az agyfasz határait súrolgatom. Úgy érzem valahol az időben, a közelmúltban történt valami törés, valami... láthatatlan törés. Azóta pedig mintha teljesen elkezdett volna minden megváltozni. Nem csak arról beszélek, hogy bedilizett a világ és jön a vírus is, hanem... úgy... általában is. Nem tudom, ez biztosan zavaros így, de már megszoktátok, hogy zavaros vagyok, nem is kicsit. Most magamat is bezavartam, mert érzem, amit érzek, de szavakba önteni nem tudom. Az érzést pedig nem tudom átadni egyelőre. De szerintem biztosan ti is éreztetek már ilyesmit. Mikor egyszer csak feleszmélsz és körbenézel magad körül, aztán elgondolkodsz rajta, hogy mikor és hogyan kerültünk mi ide, hogyan jutottunk el idáig? Az élet nagy kérdései, amikre lehet sosem kapunk választ, vagy a válasz éppen olyan mértékű, hogy ehhez mi kicsik vagyunk.

De egy valami biztos, a hülye ember, az hülye is marad.

Átalakítások folynak kicsiny városunkban, és történetesen az utolsó zöldfelületeket is persze kötelező szétbarmolni, hogy valami szükségtelen szart építsenek oda ami nem hiányzik senki hátára, de a pénzt már felvettük rá, aminek a felét gondolom már el is tették jó helyre. Milyen gonosz vagyok, tisztességes emberek nem tesznek ilyet, ebben az országban meg csak azok vannak. Khm. Befejezem mielőtt még elvisznek a TEK-esek vagy valami. Szóval a lényeg, hogy ha az ember fát lát, vagy bokrot, füvet, akkor azonnal ki kell vágni, tönkre kell tenni, le kell betonozni, mert... Mert. Az emberek idióták. Kiírtják a zöldfelületet, hogy aztán betontengert építsenek a helyére, amibe aztán kialakítanak egy kertet... Vagy csak számomra kicsit ellentmondásos a dolog? Lehet. Áh, nem vagyok sem építész, sem kertész, se semmi hozzáértő.

Másik. Tudjátok vagy sem, a bőrőm nagyon érzékeny. Leginkább a vegyszerekre, meg bizonyos tisztálkodási, szépségápolási szerekben lévő összetevőkre, de az izzadtságot és a meleget sem bírja. Ez azt  jelenti, hogy ha olyan a helyzet, akkor a bőrőm egyszerűen csak vérzésig szétreped vagy lehámlik. Leginkább a kezemen szokott előjönni, de máshol is felbukkanhat. Éppen ezért vannak olyan tevékenységek (takarítás, vegyszerekkel való munka) amiket csak kesztyűben végezhetek, de azt sem hosszú ideig, mert a gumikesztyű sem tesz jót neki. Tudom, sok kínom van, de egyrészről nem én választottam, másrészről én már megszoktam és nem csinálok belőle ügyet, harmadrészt meg nem ez a fő téma, csak a felvezetés hozzá. Szóval most, hogy bejött ez a gyakori kézmosásos, fertőtlenítős időszak, kénytelen vagyok én is valamit csinálni (elvégre ügyfelekkel, emberekkel foglalkozom), attól függetlenül, hogy már most csupa seb a kezem. Úgy nézek ki, mint aki valami harcosok klubbjába jár délutánonként ütni a falat tréning gyanánt. Én, naív, egyszerű lélek, elmentem a még nyitva lévő drogériába, hogy vegyek magamnak minden mentes, direkt ilyen bőrproblémás egyéneknek kitalált szappant, de... úgy az egész szappanos pult üres volt szinte. Érdekes, a 1800 Ft-os olivaolajos pici tömb szappant nem kapkodták el. Mert az emberek eddig azt se tudták mi az a szappan, most, hogy jött egy vírus, megtanulták. Nem azt mondom, eddig is ismertni kellett volna, de basszus... Remélem aki hazavitt ebből vagy 3 kartonnal, az nagyon boldog vele.

Következő akció, akkor mivel szappannal nem tudok segíteni magamon, dokitól kérek valamit. Oké, miután telefonon keresztül megvizsgált az asszisztens, kaptam is egy papírost egy krémről. Bevittem a patikába: bocs, nincs összetevő, nem tudjuk kikeverni. Ok. Követkető patika, bocs, nincs összetevő, nem tudjuk kikeverni, ja, egyébként hónapok óta hiánycikk. Ok. ... Mire elmegy a vírus lerohadnak a kezeim.

Ami az általános helyzetet illeti, nekünk persze kell menni dolgozni, meg készenlétben állni. Igaz... nem tudom mire állunk készenlétbe, de ott vagyunk. Nekünk nem probléma, sem a vírus, semmi más, mi megyünk, ha kell, ha nem. Igaz totál feleslegesen, de ott vagyunk. Mondjuk azt sem értem, mikor az alkalmazottat hazaküldik egy hét szabadságra, mert ez a helyzet állt elő. Ha egy hét múlva visszajön, akkor majd jobb lesz...? Ez maximum csak arra jó, hogy elbasszák az emberek szabadságát és később elérjék, hogy ne hiányozzanak a munkából, mert már nincs mit kivenni. Legalábbis én ennyit látok bele és ahogy ismerem a mi főfönökünket is... lazán kinézem belőle. De nem baj, minket nem küldött el, mi oda vagyunk ragasztva az irodába, mi vagyunk a biztos pont, az elmozdíthatatlan egység.

Na de hogy valami vidámabb téma is legyen... eh, nincs vidámabb témám. Kaptam... egy jó jegyet tesztre! Távoktatás. Ühm... ennyi.

Kitartást mindenkinek és vigyázzatok magatokra.

 

- Yui

2020.04.02. 16:06, Yui Vissza a bloghoz
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.04.04. 17:21
Yui

 

A kezemmel illetve a krémemmel az a helyzet, hogy anyám egyik munkatársa elvitte a receptet, hogy másik városban, ahol lakik, megnézze van-e. Nem volt. Hiánycikk ott is az egyik összetevő. Csak azért lesz mégis (nemrég kaptam az infót), mert a kolléganő lányának a barátjának az anyja (!!) egy patikában dolgozik és az egyik kollégájának van otthon olyan összetevő, ami kell bele ÉS hajlandó adni belőle. Szóval csupán csak 5 ember kellett hozzá egy másik városból. Beletelik még pár napba, mire lesz, de szerencsére lesz.

Addig is elvagyok valahogy a kezemmel, de ha már egy rendszeresen szedett gyógyszer nincs, ahogy te is mondod, azért az már nem mindegy, az már komolyabb dolog. Sok sikert azért, reméljük kerül elő olyan is valahonnan! :\  Mondták azt is, hogy terhes kismamáknak ultrahang marad el, vérvétel marad el, vizsgálatok maradnak el (nyugodtan megpusztulhatsz) tényleg megállt minden. Jó, valamilyen szinten megértem, de... nem tudom.

Idézet
2020.04.04. 10:53
Abeth

Patikákban most minden hiánycikk, ahogy néztem, 12 év óta szedek egy gyógyszert, egy éve, hogy végre mindig volt raktáron (gondolom rájöttek, hogy jééé, ez minden hónapban két dobozt kér, akkor csak kéne, hogy legyen), nem kellett rendelgetni, erre most az sincs, a környéken sincs. Remélem azért valami megoldás lesz a kezedre, mert így nem maradhat, talán beszélj újra az orvossal, hogy nem tudják kikeverni, írjon fel másikat :/

Te is vigyázz magadra! 

 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról