Vihar

The Tea Break Award - Part 2.

Címkék: Kihívás

 

Ezúttal a kérdéseket köszönöm [Asunának] :3 Jó kis meglepetés volt. Mivel egyszer már volt egy ilyen díj itt blogon, így jelenleg csak válaszolnék a kérdésekre és vissza is adnék párat. Az idézet pedig legyen ugyan az, mint eddig, mert nem változtam azóta semmit, ez még mindig ugyan úgy jellemző rám.

A szabályzat:

1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is. (megtörtént)
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged. (meglesz)
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel. (rendben van)
4.  Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni. (adom is!)
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod. (csak egy lesz~)
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek. (úgy lesz)
 
 
"Sometimes I wanna kill, Sometimes I wanna die, Sometimes I wanna destroy, Sometimes I wanna cry"
 
- Guns N' Roses / Don't Damn Me
 
 
A kérdéseket és a válaszokat a elrejtettem a Bővebben opciót használva, hosszú lett volna a bejegyzés.
 
 

 

1.) Mik a főbb céljaid ebben az évben?
Hát, tulajdonképpen nincsenek céljaim az évre. .-. Úgy értve előre kitűzött, eltervezett dolgok. Majd minden jön, ahogyan jönnie kell. Vagy majd meglátjuk.
 
2.) Mióta írsz és mióta bloggerkedsz? Hogyan viszonyul a környezeted e hobbidhoz?
Húha. Most csak ezért visszamentem és megkerestem életem első blog bejegyzésének dátumát, ami 2010. január 27. 17:27 ˇˇ Akkor még blogspot felületén voltam aktív és visszaolvasva... inkább letagadom magam. xD Az nem én vagyok... Ezek után átköltöztem egy másik blogspot oldalra, majd ide keveredtem.
Az pedig, hogy a környezetem hogyan viszonyoul a blogolásomhoz... Igazából sehogy, mert nem is tudnak róla. Titkos blogos vagyok. Hihi.
 
3.) Mik azok a dolgok, amik számodra elengedhetetlenek az alkotáshoz vagy a blogíráshoz? ^^
Kedv, téma és zene. És... az a kis valami. Amit nem tudok megfoglamazni, hogy micsoda. Arról a valamiről beszélek ami mindenkiben megvan, mikor nekilát alkotni. Tudom, hogy tudod miről van szó, hiszen biztosan te is érezted már, mikor nekiálltál rajzolni. Az a kis szikra, a múzsa csókja, ilyesmi. De félretéve ezt a megmagyarázhatatlan valamit... Zene 99%, hogy szól a háttérben, az csak akkor nem szól, ha éppen jásztok, így eléggé elengedhetetlen számomra. A kedv és a téma pedig megint csak két egyértemű dolog.
 
4.) Milyen típusú könyveket szeretsz? (sci-fi, romantikus, stb.)
Amit nagyon szeretek, az a krimi. Imádom. Legyen az bármilyen időben játszódó. Szeretem a csavaros, elgondolkodtató ügyeket. Bár, hogy őszinte legyek, a krimit bármilyen formában szeretem. Könyv, film, játék...
Aztán ott van még a klasszikus horror. Másik nagy kedvencem. Nem hiába számomra az egyik legkedvesebb könyv Mary Shelley Frankensteinje. (Igen, már elárasztottam idézetekkel a blogom, és van még!) Szeretem azt is, hogy olyan... hogyan fogalmazzak... Szóval magát azt az írási formát, a régies nyelvhasználatot amivel ezeket a klasszikus könyveket írták. Ettől lesznek olyan hangulatosak számomra. Én élvezem mikor így van megírva egy könyv, olyan szépen tudnak foglamazni, öröm olvasni, igazi művészet, amire szüksége van a lelkemnem néha.
 
5.) Mi az, amit leginkább szeretsz önmagadban?
Azt, hogy olyan fantasztikus és szerény vagyok~ Na jó, ez nem igaz. Nagyon még sosem gondolkodtam ezen. Azt tudom, hogy nem állok hadban magammal, úgy értem nincs bajom a hajammal, az arcommal, a súlyommal is csak egy kicsi (túl sovány vagyok!), szóval... Igazából megvagyok elégedve magammal, de nem tudnék kiemelni egy bizonyos belső vagy külső tulajdonságot ami miatt ez így van.
 
6.) Idén mész nyaralni valamerre?
Nincs betervezve semmi jelen pillanatban. Meg... igazából régóta nem voltam nyaralni semerre. De igazából nem is hiányzik, hm.
 
7.) Mire vágysz jelenleg a legjobban?
Arra vágyok jelenleg a legjobban, hogy legyen a egy értelmes munkahelyem ahol a fizetésem is olyan, hogy azt tudjam mondani, elég a mindennapokhoz. Úgy érzem, hogy ha ez meglenne, akkor nagyobb biztonságban lennék, és nagyobb lendülettel tudnék nekiállni bárminek igazából, mert tudni fogom, hogy emiatt már nem kell aggódnom. Akkor már úgymond szabad lehetek, egyelőre még lefognak a téma miatti idegeskedések, várakozások, az itthoni balhék... de leginkább az itthoni balhék. Valahogy nem hiányzik a lelkemnek, hogy folyton azt hallgassam mekkora egy szar vagyok mert keveset keresek.
 
8.) Milyen típusú blogokat szeretsz olvasni?
Szeretem azokat a blogokat, ahol kicsit többet is kapunk, mint a blogger mindennapi élete. Ahol az író közzéteszi a munkáit, legyenek azok írások, vagy rajzok, kreatívkodás, bármi. Vagy esetleg bizonyos témákról is ír ami foglalkoztathatja az embereket, a fiatalokat, idézeteket rak ki, kritikákat vagy véleményeket ír, ilyesmi. Szeretem, ha van egy kis plusz, akik folyton csak arról írnak, hogy ma éppenséggel merre jártak vagy mit vettek a boltban, az számomra unalmassá tud válni elég hamar.
 
 
 
~.oOo.~
 
 
Az én kérdéseim pedig a következőek lesznek hozzád:
1) Milyen a zenei stílusod?
2) Mondj egy dolgot, amire nagyon büszke vagy
3) Milyen dolgokat biztosan nem rajzolnál?
4) Mennyire vagy gyerekes? Jó vagy rossz tulajdonság ez szerinted?
5) Mennyire befolyásol mások véleménye? Gond nélkül képes vagy fura dolgokat csinálni  mások előtt, vagy mindig figyelsz arra, hogy mások hogyan látnak?
6) Van olyan tárgy, ami közelebb áll a szívedhez valamiért? Mitől olyan különleges?
7) Legrosszabb tulajdonság?
8) Ha tanácsot kellene adnod másoknak egy olyan dologról, amit megtanultál eddig az életben, mi lenne az, és miért?

 

+1. Amit kívánok az sok-sok kitartás a kitűzött céljaidhoz, meg csoki, csoki, csoki mert abból sosem elég. :3

 

- Yui

2018.02.15. 15:18, Yui Vissza a bloghoz
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.02.21. 16:07
Yui

 

Örülök, hogy sok dologban akkor egyezik a véleményünk. :D A válaszokat pedig kíváncsian várom!

- Yui

Idézet
2018.02.21. 15:05
Asuna

Yui! :3

Köszönöm szépen, hogy kitöltötted! Tetszettek a válaszaid, sok válaszoddal azonosultam is, mert hasonlóképpen látom én is jelenleg a dolgokat. :D

Nekem is a krimik tetszenek meg a klasszikus horror, amiken még lehet egy jót borzongani. Én is szeretem, ha az ember sokoldalúan mutat meg magából és az érdeklődéséből részeket. 

Meglepődve tapasztalom, hogy mindenki régóta blogol akkor. xD Én még mondhatni zöldfülű vagyok a 2016-os kezdésemmel. :D

Köszönöm mégegyszer és hamarosan kitöltöm én is a kérdéseidet. ^_^

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?