Vihar

Versenyzői pályafutásom meg még pár gondolat

Címkék: Gondolkodós
 
 
Csak kicsit elgondolkodtam és gondoltam leírom ide, hogy ti is röhögjetek egy jót. Mert ezen mást nem lehet csinálni.
 
Szóval, ahogy visszatekintettem a múltba és pontról pontra megint végigvettem a versenyeket amikre valaha jelentkeztem... Hát eléggé gyászos egy emlékezés volt. Ez a versenyzés téma nekem sosem jött össze ahogy néztem.
 
 
Első körben, emlékszem, általános sulis voltam mikor jelentkeztem egy rajzversenyre. A mosóporos Tomi rókát kellett lerajzolni. Egy ideig tétováztam, de végül leadtam a jelentkezésem és mentem rajzolni. Megrajzoltam a rókát, még mosógépet is rajzoltam oda. A padló meg fekete-fehét köves volt. Ki is színeztem, aztán nagy büszkén mentem leadni pár nap múlva. A tanárnéni meg közölte, hogy nem lesz verseny mert én jelentkeztem egyedül.
Aztán... általános suli megint. Népdal éneklés. Jelenkeztem két barátnőmmel, de az egyik beleröhögött mire a másik elfelejtette a szöveget és ő is röhögni kezdett. Én már nem emlékszem mit csináltam, de valószínűleg röhögtem. (Jut eszembe, ott volt rokonom is. De... nem ismertem fel. Tudjátok melyik az az érzés... mikor egy "idegen" mosolyog és integet, aztán a neveden szólít, de neked foglamad sincs róla ki az. Aztán csak felveszed te is azt az idióta mosolyt és visszaintegeszt. Utána meg azon gondolkodsz két napig, hogy ki volt ez az ember. Na, ugyan ez történ velem akkor. Aztán anyu elárulta.)
Aztán menjünk tovább. Itt még nincs vége ennek a gyászos felsorolásnak, most jön a java. Ezek után a következő dobásom a netes verseny volt. Még a legelső oldalammal (vagyis nem egyedül szerkesztettem) jelentkeztem egy versenyre, ahol végül közönségszavazással döntöttek, hogy mi legyen. Emlékszem, magasan a többiek fölött voltak a szavazataink, aztán... bezárt az oldal.
Emlékeim szerint volt még egy oldalversenyes próbálkozásom, de ott csak egyszerűen kihalt az oldal meg a verseny is.
Rajzverseny. Beadtam a rajzaim, ha jól emlékszem, akkor három rajzot kellett. Aztán mikor elindult a verseny akkor azzal a lendülettel ki is léptem, mert közönségszavazás lett volna itt is. (Nem szeretem az ilyet. Főleg rajz kategóriában. Ha a közönségre bízod a szavazást, akkor úgyis az fog kikerülni győztesen aki a legtöbb szavatot tudja összekunyerálni különböző oldalakról ahová beír, hogy "szavazzatok, ingyen hirdetés" meg hasonló dolgok. És akkor már nem attól szól az egész, hogy mit tettél le, mit adtál bele, hanem, hogy hány embert tudsz összeszedni.) Megjegyzem, aztán egy jóidőre eltűnt a szerkesztő, én meg nem látogattam tovább a lapot meg meguntam a várakozást. Nem tudom végül elindul-e a szavazás is.
Aztán volt még egy rajzverseny, de az azért nem indult mert nem nagyon volt jelentkező.
A legutolsó amire jelentkeztem, megint csak egy rajzverseny volt. De ennek legalább lett vége normálisan. Lehet, hogy nem kerültem be a nyertesek közé, de legalább nem halt meg a verseny vagy az oldal.
 
A pozitívumhoz sorolható, hogy Style-al több jó dolgot is elértünk már az idő folyamán. Az egyetlen jó dolog ha a versenyes pályafutásomat nézzük. Bár ez kettőnk érdeme.
 
Azt hiszem a versenyzés nem nekem való, bár ha ezentúl megtetszik valami akkor úgyis jelentkezek. Csak nem szoktam összefutni sok versennyel, vagy pont, hogy elkerüljük egymást. Azért nézelődök még. Aztán féljetek. Ha valahol felbukkanok, ott vagy bezár az oldal, vagy meghal a verseny xD
 
 
- Yui
2015.12.27. 10:18, Yui Vissza a bloghoz
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2015.12.27. 16:51
Yui
Hát nagyon remélem xD Én várok...
Azon az oldalon meg... eltűnt a szerkesztő, tényleg? Bár igazából nem lepődök meg... eléggé sokat kellett várni rá mindig. Abban meg egyetértek, hogy akkor ne rendezzen versenyt, vagy legalább közölje, hogy "bocs, nem leszek egy ideig" vagy valami. De az, hogy csak várunk és semmi... bosszantó tud lenni. 
Idézet
2015.12.27. 12:34
Eliffe, a Holló

Lesz jobb verseny is majd *-* Amúgy ahová három rajzot adtál le... ott eltűnt a szerkesztő, aztán asszem egy fél év után visszatért, hogy majd kihirdeti az eredményt, aztán megint köddé vált. Sosem lesz ott már eredmény.... xD Ennyit róla. Az ilyen ne rendezzen versenyt.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?